Δημοτικό συμβούλιο Δράμας: Θέμα της σύνδεσης της Δράμας με τους κύριους οδικούς άξονες της χώρας

Το θέμα της σύνδεσης της Δράμας με τους κύριους οδικούς άξονες της χώρας θα συζητηθεί σήμερα στις 19.00 στο δημοτικό συμβούλιο Δράμας, έπειτα από το αίτημα του 1/3 των μελών του, όλοι της αντιπολίτευσης.

Θυμίζουμε ότι το Project Δράμα 2020 είχε ζητήσει την προηγούμενη εβδομάδα τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για το εξαιρετικά σημαντικό αυτό ζήτημα για τη Δράμα και εισέπραξε την άρνηση του δημάρχου Δράμας. Αυτός ήταν ο λόγος που συντονίσαμε τη δράση μας με τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Δράμας και καταφέραμε να έρθει σήμερα για συζήτηση το θέμα στο ΔΣ.

Η Δράμα έμεινε απομονωμένη, εκτός βασικού σχεδιασμού των κεντρικών οδικών αξόνων. Αν θέλουμε κάποια στιγμή να εκμεταλλευτούμε το φυσικό μας πλούτο, τα κρασιά μας, την Ονειρούπολη, τον ορεινό όγκο, το φεστιβάλ ταινιών και τόσα άλλα στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον του τόπου μας, αυτό περνάει από την ασταμάτητη και, κυρίως, συντονισμένη διεκδίκηση της σύνδεσης της Δράμας με τους κύριους οδικούς άξονες.

Απόψε, στο δημοτικό συμβούλιο, θα πρέπει όλοι οι φορείς να τοποθετηθούν σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεσή μας αφενός για να ξέρουν οι δραμινοί την άποψή τους και αφετέρου για να εξετάσουμε την πιθανότητα (αναγκαιότητα για εμάς), επιτέλους, να πάμε ενωμένοι στα κέντρα λήψης αποφάσεων και να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματα του τόπου.

Καλούμε τους πολίτες της Δράμας να παρακολουθήσουν το δημοτικό συμβούλιο είτε δια της φυσικής τους παρουσίας είτε μέσω του livestreaming του δήμου Δράμας.

Please follow and like us:
fb-share-icon