Γενική Συνέλευση του Project Δράμα 2020 στις 19 Νοεμβρίου 2016

Το ερχόμενο Σάββατο έχουμε την ετήσια, ανοιχτή, Γενική Συνέλευση του Project Δράμα 2020 στη μικρή αίθουσα του δημοτικού Ωδείου Δράμας, στις 18:00.

1) Απολογισμός δύο χρόνων του Project στο δημοτικό συμβούλιο
2) Απολογισμός διετούς θητείας απελθούσης ΣΕ
3) Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του Δήμου Δράμας
4) Ψήφιση αλλαγών του Κανονισμού Λειτουργίας
5) Εκλογή νέας ΣΕ

Αυτή είναι η φόρμα δήλωσης υποψηφιότητας που θα πρέπει να συμπληρωθεί από όσους επιθυμούν να είναι μέλη της επόμενης Συντονιστικής Επιτροπής του Project Δράμα 2020.

Πρέπει να συμπληρωθεί ως και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 14:00.

Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να δηλώσει υποψηφιότητα μόνο για 1 από τις 5 λίστες υποψηφίων. Οι εκλεγμένοι από τη λίστα των υποψηφίων για τη Γραμματεία της ΣΕ θα έχουν το δικαίωμα υποψηφιότητας για τις θέσεις της Γραμματείας (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας και Ταμίας). Οι εκλεγμένοι υπεύθυνοι των τεσσάρων ομάδων εργασίας είναι ισότιμα μέλη της ΣΕ, ψηφίζουν για την εκλογή της Γραμματείας, αλλά δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για τις θέσεις της Γραμματείας. Στην πρώτη λίστα εκλέγονται 5 και υπάρχει δικαίωμα ψήφισης έως και 3 υποψηφίων, ενώ στις λίστες των υπευθύνων των ομάδων εκλέγεται ένας και υπάρχει δικαίωμα ψήφισης από τα μέλη και τους υποστηρικτές μέχρι 1 σταυρό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για δήλωση υποψηφιότητας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6932486944 (Τσιαμπούσης Αλέξανδρος, πρόεδρος απελθούσας ΣΕ) 6977389055 (Βαγγέλης Καλφόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Project) ή να επικοινωνείτε στο mail μας project.drama2020@gmail.com.

 -> ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ <-

Please follow and like us:
fb-share-icon