Βανδαλισμός του έργου που δημιουργείται για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Όπως σε κάθε ανάλογη περίπτωση στο παρελθόν, έτσι και στην περίπτωση του βανδαλισμού του έργου που δημιουργείται για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, στην Πατριάρχου Διονυσίου, καταδικάζουμε απεριφραστα τον βανδαλισμό που έγινε κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς και ζητούμε από τη δημοτική αρχή να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η Αστυνομία να εντοπίσει τους ενόχους.

Ο κόπος και το έργο κάποιων, αλλά και ο δημόσιος χώρος, βανδαλιστηκε για άλλη μια φορά. Αυτό αποδεικνύει το πρόβλημα παιδείας που υπάρχει στον τόπο μας, αλλά και την έλλειψη σεβασμού στον δημόσιο χώρο, ο οποίος, δυστυχώς, φαίνεται ότι μπορεί να προστατευθεί μόνο με περιφρούρηση και επιβολή προστίμων στους παραβάτες.

Δυστυχώς, στην προκειμένη περίπτωση, τον δημόσιο χώρο δεν τον σεβάστηκε ούτε ο δήμαρχος Δράμας, που συμπεριφερθηκε σαν ιδιοκτήτης, αποφασιζοντας εν κρυπτω, μόνος του και δίχως διαδικασίες να παρέμβει και, με τον τρόπο του, να βανδαλισει τα έργα που υπήρχαν στον ίδιο χώρο μέχρι πριν μερικές ημέρες.

Ο δήμαρχος, θα λογοδοτήσει πολιτικά, στους Δραμινους. Ελπίζουμε οι χθεσινοι βανδαλοι να λογοδοτήσουν εκεί που πρέπει, στη Δικαιοσύνη.

Υ.Γ. Οι γελοίοι που μιλάνε για ηθικούς αυτουργούς, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους.

Please follow and like us:
fb-share-icon