Ας είναι, επιτέλους, μια επιτυχία η αφορμή για να κάνουμε περισσότερα

Δελτίο Τύπου

Δράμα, 08 Αυγούστου 2016

Ας είναι, επιτέλους, μια επιτυχία η αφορμή για να κάνουμε περισσότερα

Είναι βέβαιο ότι σε λίγη ώρα, αν δεν έχει ήδη γίνει, ο δήμαρχος Δράμας θα βγάλει συγχαρητήριο δελτίο τύπου για τη μεγάλη επιτυχία της δραμινής αθλήτριας, της Άννας Κορακάκη και του προπονητή της και πατέρα της Τάσο, την κατάκτηση του χάλκινου ολυμπιακού μεταλλίου.

Όπως είναι βέβαιο ότι θα στηθεί, πρώτος ανάμεσα σε άλλους, για να βγει φωτογραφίες μαζί με την Άννα Κορακάκη, όταν η Δράμα θα υποδεχθεί, με τιμές, όπως πρέπει, την αθλήτρια. Όπως το έκανε και στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Σε αυτές τις εικόνες είμαστε συνηθισμένοι. Αυτό όμως δεν είναι ένα συνηθισμένο δελτίο τύπου συγχαρητηρίων. Είναι μια κραυγή από μια παράταξη της αντιπολίτευσης να πάψουν επιτέλους τα πανηγύρια (μετά το εκάστοτε ευτυχές γεγονός) και να βρεθεί ο δήμος πιο κοντά σε αυτούς που τιμάνε τη Δράμα είτε είναι αθλητές, καλλιτέχνες, άνθρωποι του πνεύματος είτε μαθητές, σπουδαστές, ερευνητές και επαγγελματίες που διακρίνονται εντός και εκτός συνόρων.

Η Άννα Κορακάκη πολύ δύσκολα θα μείνει στα μέρη μας, όσο και να το θέλουμε και να το έχουμε ανάγκη. Η δική της ανάγκη για καλύτερες προϋποθέσεις προπόνησης θα την οδηγήσουν μακριά από τη Δράμα, ίσως και από την Ελλάδα. Ας δώσουμε όμως στα παιδιά που έρχονται από πίσω, σε όλους τους τομείς, όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.

Με αφορμή λοιπόν τη μεγάλη επιτυχία της Άννας, την οποία συγχαίρουμε εγκάρδια κι εμείς, ως Project Δράμα 2020, ζητούμε από τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο να συντάξει ένα σχέδιο αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του δήμου Δράμας. Ας συμφωνήσουμε όλοι να δώσουμε βάρος στις αθλητικές υποδομές του δήμου μας. Είναι η ώρα για μακροχρόνιο σχέδιο και όχι για περιστασιακή αντιμετώπιση προβλημάτων, η οποία συχνά πηγάζει στις πελατειακές σχέσεις που έχει δημιουργήσει η δημοτική αρχή με παράγοντες ή σωματεία.

Please follow and like us:
fb-share-icon