Η δημοκρατική ευαισθησία του κου Μαμσάκου τίθεται εν αμφιβόλω

10172816_545610852212057_5479747302680170185_n

Δελτίο Τύπου

Δράμα, 22 Απριλίου 2016

Η δημοκρατική ευαισθησία του κου Μαμσάκου τίθεται εν αμφιβόλω

Πέρασε μόλις μια εβδομάδα από την ημέρα που κατηγορήσαμε τον δήμαρχο Δράμας κο Μαμσάκο για την ανοχή που έδειξε προεκλογικά και συνεχίζει να δείχνει μετεκλογικά σε ανθρώπους που τείνουν να φασίζουν και χθες, τραγική επέτειο της εγκαθίδρυσης της χούντας των Συνταματαρχών, ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Δράμας για τα αδέσποτα ζώα, προσωπική επιλογή του κου Μαμσάκου, μας δικαίωσε με ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο.

Το Project Δράμα 2020, από τη σύστασή του και εκ του καταστατικού του, έχει μέλη και υποψηφίους που αυτοτοποθετούνται σε όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου, από τα δεξιά ως τα αριστερά. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαίτεροι ανεκτικοί και αποφεύγουμε να εμπλέκουμε την κεντρική πολιτική σκηνή με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ωστόσο, η ανεκτικότητα στη δημοκρατία έχει όριο το σημείο που καταλύεται η δημοκρατία. Θεωρούμε απαράδεκτο, εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Δράμας να είναι νοσταλγός της επταετούς δικτατορίας, που κατέλυσε κάθε δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών.

Ζητάμε από το δήμαρχο Δράμας την άμεση αποπομπή του συνεργάτη του από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου του δήμου Δράμας και αναμένουμε τη δημόσια συγνώμη του κου Μαμσάκου, η δημοκρατική ευαισθησία του οποίου τίθεται πλέον εν αμφιβόλω. Αυτές οι ακραίες και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και θέσεις μπορεί να είναι ανεκτές στην παράταξη που ονομάζεται “Ενώνουμε τη Δράμα”. Στο δήμο Δράμας όμως, δεν μπορεί να είναι ανεκτές.

Please follow and like us:
fb-share-icon