Αναζήτηση1824
Παιδικές χαρές με πρόβλημα
Απο τα βασικοτερα σε μια παιδικη χαρα ειναι η εισοδος στον περιφραγμενο χωρο της. Αυτη ειναι η εικονα δευτερολεπτα μετα την αποχωρηση του συνεργειου που υποτιθεται οτι αποκατεστησε το χαλασμενο συρτη. Θα αφηνατε τον μαστορα να φυγει, αν το εκανε αυτο στην αυλη του σπιτιου σας;
place Rodou, Drama 661 00, Greece

access_time 1 εβδομάδα πριν
comment 0 Σχόλια
thumb_up 0
1700
Τοποθέτηση / αντικατάσταση κάδου
Η θέση του συγκεκριμένου κάδου εμποδίζει την ορατότητα των οχημάτων διερχόμενων από την Ερμού (στενό των atms της Εθνικής τράπεζας, που συνδέει Μ. Αλεξάνδρου και Λαμπριανίδου) προς τη Λαμπριανίδου. Ο έλεγχος για τη ροή κυκλοφορίας είναι δύσκολος και κατ΄ επέκταση ελοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος. Η μετακίνηση του κάδου σε άλλο σημείο,ενδεχομένως σε χαμηλότερο ύψος, προς Καλαμιά, είναι ένας τρόπος να διορθωθει η προβληματική αυτή κατάσταση.
place Λαμπριανίδου 16, Δράμα 661 00, Ελλάδα

access_time 5 μήνες πριν
comment 0 Σχόλια
thumb_up 0
1649
Πρόταση άλλου αιτήματος
Στις περισσότερες οδούς έχει εξαφανιστεί η διαγράμμιση, οι διαβάσεις πλέον είναι ανύπαρκτες και σε δύο τουλάχιστον σημεία πρέπει να γίνουν κόμβοι με υποχρεωτική κυκλική πορεία
place Αμύνης, Δράμα 661 00, Ελλάδα

access_time 6 μήνες πριν
comment 0 Σχόλια
thumb_up 1
1133
Καθαρισμός οδών και κοινόχρηστων χώρων
Τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχή μας δεν ταίζονται με συνέπεια να αναζητούν τροφή στους κάδους και να γεμίζουν το Πάρκο της Ορτακίου σκουπίδια αυτό σε συνδυασμό με τα πεσμένα αμάζευτα φύλλα συνθέτουν ένα ειδυλλιακό Χριστουγεννιάτικο τοπίο στο πάρκο της γειτονιάς μας.
place Πειραιώς 1, Δράμα 661 00, Ελλάδα

access_time 13 Δεκεμβρίου 2016
comment 0 Σχόλια
thumb_up 0
1036
Κλάδεμα δέντρων κοινόχρηστων χώρων
Μετά την κοπή των επικίνδυνων δέντρων δεν έγινε ακόμη δενδροφύτευση. Να επιλεγούν κατάλληλα δένδρα και σε καμία περίπτωση λεύκα ξανά.
place Ηπείρου 41, Δράμα 661 00, Ελλάδα

access_time 26 Νοεμβρίου 2016
comment 0 Σχόλια
thumb_up 0

Εμφανίζονται 1 - 5 απο 5 αιτήματα